5 опасни дни ни дебнат през юни

Макар температурите навън да са все още колебливи, дългоочакваното лято вече е на прага ни, но първият летен месец – юни идва с пет дати, които крият опасности. Лошите дати може дори да превърнат живота ни в хаос. Внимателни трябва да са представителите на всички зодии, особено през два от тези пет дни.

Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония, пише Телеграф.

4 юни

Това е може би най-опасният ден през юни. В този ден ще има два негативни аспекта – съвпадането на Меркурий с Юпитер и Слънцето с Венера.

Тези четири обекта отговарят за почти всички сфери на живота, според астролозите и съветват да бъдете внимателни, и да не поемате рискове при никакви обстоятелства.

9 юни

Този ден и следващите няколко седмици ще бъдат белязани от много високо ниво на агресия. Може да има взрив от негативизъм на всички нива – у дома, на улицата, в социалните мрежи, на работа… Бъдете изключително внимателни с думите си и не отговаряйте с агресия на нападките на врага. Също така в този ден не трябва да сте отмъстителни.

14 юни

Това е много опасен ден. Слънцето и Меркурий ще повлияят значително на вашата енергия и енергията на околната среда през този ден. На 14 юни не трябва да пътувате и да харчите твърде много пари.

17 юни

Този ден ще отбележи три събития едновременно. Първият е благоприятен и става дума за преминаването на Венера в знака Рак. Това означава, че ще имаме много енергия и ентусиазъм през следващите седмици, но в същия ден Меркурий също ще премине в знака Рак.

Тази планета е изключително разрушителна в този знак, така че почти цялата позитивност на Венера се анулира от негативността на съседната планета. Това е опасен ден за финансови дейности и дейности като цяло.

На всичкото отгоре Меркурий и Венера ще влязат във взаимен съвпад и в резултат на това денят ще стане много, много непредсказуем и хаотичен. Бъдете изключително внимателни.

29 юни

Това е опасен ден, защото Сатурн ще се обърне и ще се движи в обратна посока. Опитайте се на тази дата да не вземате прибързани решения, пише Zena.

В опасни дни, като тези пет, е важно да се предпазите не само от лоши мисли, но и лоша от комуникация. Скритите опасности и проблеми могат да дойдат от токсични хора.