„Хюриет“: Това са трите най-страшни предсказания на Ванга за 2023 г.

За Баба Ванга се твърди, че е предрекла терористичните атаки от 11 септември, избирането на Обама за президент, гласуването за Брекзит и дори пандемията от коронавирус. Тя стана известна със своето предсказание и когато руската подводница „Курск“ потъна през 2000 г. 24 години след смъртта й хората все още продължават да следват пророчествата на българския оракул.

Сега турският вестник „Хюриет“, цитиран от БГНЕС, публикува 3 предсказания на Баба Ванга, известна като „Нострадамус на Балканите“, за 2023 г.

Слънчева буря ще удари света

Баба Ванга пророкува, че през 2023 г. нашата планета Земя ще бъде обект на смъртоносна Слънчева буря. През 1582 г. слънчева буря, наподобяваща „голям огън“ в небето и известна като „Големия пожар“, поразява Земята, а бурята, продължила три дни, е описана в учебниците по история по следния начин: „Цялото небе сякаш беше в огнени пламъци, сякаш небето гореше“.

Ще бъде извършен тест за биологично оръжие

Известната пророчица предсказва, че през 2023 г. държава ще извърши тест на биологично оръжие. Държавата не е назована в пророчеството на Баба Ванга. Много потребители на социалните мрежи обаче коментираха, че тази страна може да е Русия, Китай, Северна Корея или Иран.

Начинът на живот в света ще се промени

Последното, но не по важност, пророчество на българската ясновидка за 2023 г. е, че орбитата на Земята ще се промени. В случай на такава промяна нашата планета може да стане домакин на редица бедствия.