Тошко: Единият е използван емоционално, физически, морално и сексуално

„Изобщо не трябваше да започва това партньорство, от което единият партньор забравя, че го използват по всякакъв план – емоционален, физически, морален, сексуален“. Това коментира пред журналисти на влизане в сградата на парламента председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Денят започна още преди 9 месеца и изобщо не трябваше да започва това партньорство, повтори депутатът от ИТН.

„Така, че искрено се надявам тази мъка днес да приключи по принцип. Най-добре е да има избори, хората да пренаредят резултата. Това в момента е унизителна работа. Сега да видим след този ултиматум на ГЕРБ колко са склонни на самоунижение ПП-ДБ, на мен ще ми е забавно да наблюдавам дали ще бъдат склонни да се самоунижат“, допълни още той.

Ако днес депутатите приемат подадената вчера оставка, договорена в ротацията преди 9 месеца, настоящото правителство ще продължи да работи до избирането на нов състав.

Във вторник от ГЕРБ-СДС предложиха на ПП-ДБ ново коалиционно споразумение, което обхваща пълен мандат от четири години и включва механизъм за вземане на решения в коалицията, както и ротация, но на 15 месеца.

Previous post Политолог: Ставаме свидетели на един абсолютно излишен театър
Next post Петков след оставката на Денков: За нас властта не е крайна цел, а средство за промяна