Тежка катастрофа с жандармеристки джипове край Царево, 4-ма ранени

Три са основните версии, по които работи районната прокуратура в Бургас за тежката катастрофа с жандармеристи станала тази сутрин край Царево.

Челно се сблъскаха два автомобила на жандармерията, при което пострадаха четирима служители от службата в Кърджали, командировани да охраняват границата ни в регионален център Резово.

Заспиване зад волана, техническа неизправност и човешка грешка са трите основни версии по които се работи, съобщи току що районният прокурор на Бургас Мария Маркова. Тя уточни, че все още пострадалите не са разпитани и не са изяснени важни моменти около пътното произшествие.

Единият от служителите на МВР е в тежко състояние в реанимацията на УМБАЛ Бургас. В различни отделения на същата болница са настанени и останалите пострадали. Взети са кръвни проби за алкохол и наркотици, но те са изпратени за изследване в столицата и още не са готови, уточни Маркова.

Четиримата ранени са между 30-40 годишни, нощували са в квартири в Царево и всеки ден са пътували до Резов. Районният прокурор на Бургас допълни, че през последните седмици мигрантският натиск в региона е засилен, а магистратите са затрупани с дела за трафик на бежанци.

Previous post Queen пуснаха песен с гласа на Фреди Меркюри
Next post ГЕРБ с предложение: Зеленски да говори пред депутатите на първото заседание