Старата любов ръжда не хваща: Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха

Денис Ризов, който от години живее зад Океана, винаги е бил представян като богат българин, защото успоредно с музиката той е развивал и успешен частен бизнес.

Бившият басист на „Ахат“ и бизнесмен обаче наскоро направи причудливо признание – и то публично – в ефира на bTV.

Голямата любов на Наталия Симеонова сподели, че никога не е бил милионер, както се говори. Той не само, че не е имал милион в банка, а не е имал дори и 100 000!

На въпрос на водещата Петя Дикова кога е направил първия си милион, Ризов отвърна така: „Какво е милион? Може би един милион в банката… това ли си представят? Никога не съм имал един милион в банката, нямам даже 100 хиляди. Въобще за мен пари в банката… те в банката не работят. Парите трябва да са в някакъв оборот, примерно да купиш нещо с тях, да го продадеш по-скъпо – пари-стока-пари, тези основни правила на бизнеса.

Първият си милион нямам никаква представа кога съм го направил и дали съм го направил. Имал съм периоди, когато съм разполагал с повече средства – и оборотни, и фирмени. Като се занимаваш с бизнес по-наедро, след няколко години парите стават за теб уред – да си вършиш работата, а не нещо да си купиш“, обясни философията си бизнесменът.

Двамата с Наталия Симеонова живееха разделени, но преди около година и половина се събраха във Флорида. „Наталия е добре, прекара повече от година в Америка, документи вади – зелена карта. Получи я, сега се прибрахме заедно в България… наскоро… и така… Доволна е, че отново си е тука, тя обича. Аз предпочитам там, тя предпочита тук“, обясни бившият музикант.

Денис Ризов се прибра наскоро в България заедно с Наталия Симеонова, а причината е дипломирането на дъщеря им Виктория, която завърши „Психология“ в Софийския университет.

Зад Океана в момента Ризов си вади хляба с дистрибуция на козметични продукти. Търговията си развивал основно в България, но имал офиси и в други държави по света, пише show.blitz.bg.