Слави Трифонов отговаря онлайн и захапа „Промяната“: Платен секс!

Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов избра 6 септември – Деня на Съединението, за да отговори на въпросите на свои избиратели и фенове. Да започнат да ги задават той призова още в началото на седмицата чрез профила си във Фейсбук. Ето какво още написа тогава Трифонов: „Взимал съм много интервюта и съм давал интервюта. Не много, но съм давал. Но смятам, че най-важното интервю е това, в което вие задавате въпросите, защото вашите въпроси са искрени, откровени и важни. Очаквам с огромно чувство за отговорност и нетърпение вашите въпроси“, обяви преди дни лидерът на ИТН.

„Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“ – така отговори Слави Трифонов на първото питане на колегата си Ивайло Вълчев „Жив ли си? Как си?“.

На въпрос дали има политически амбиции да се кандидатира за президент, Слави Трифонов отговори лаконично – „не“.

Попитан кого харесва повече – Бойко Борисов или Кирил Петков и Асен Василев, ГЕРБ или ПП, лидерът на ИТН отговори: „Не е важно да се харесваме, важно е да свършим работа. Ако теб, Ники, те боли зъб какво ще искаш – красива, но некадърна зъболекарка, която ще ти оправи другия зъб, или не толкова симпатичен зъболекар, който ще те излекува?“ Не ги харесвам и ГЕРБ, и ПП. Единият познавам добре отдавна, защото така се случи, другите двама от по-скоро ги познавам, хич не са ми симпатични. По манталитет едни и същи, толкова много искат власт, че са способни на всичко в името на тази власт, заяви Трифонов.

Той разказа как Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков са отишли при него, за да се предлагат за министри. Не харесвам хора, които се предлагат. Като с платения секс е, каза Слави Трифонов. Той съобщи, че ще съди Кирил Петков и Асен Василев заради обвиненията към него, че бил мафиот. И заяви: „Това са хора, които те гледат в очите и те лъжат“.

„Има такъв народ“ има основната мисия да направи всичко възможно, за да се реализира предложеният референдум. Това заяви по време на интервю в ефира на 7/8 TV лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, който коментира идеята на партията да предложи на национален референдум хората да изразят мнение дали България да стане президентска република.

„Говорим за референдум за това дали България да премине към друг начин на управление. Въпросът няма да бъде зададен така, защото аз следя това, което се казва в интернет. Въпросът ще бъде зададен дали трябва да се събере Велико Народно събрание, което да приеме промяна в управлението на държавата“, каза Трифонов. Той отново потвърди, че му е извършена проверка заради неподадената от него имуществена декларация в качеството на лидер на партия. Трифонов коментира още, че „Има такъв народ“ няма да прави коалиция с ГЕРБ след изборите, както и самият той няма да се кандидатира за президент.