Порнозвезда успокои 46-годишен девственик

Бившата звезда от филмите за възрастни Лиса Ан със сигурност е видяла и пробвала много в живота си. С други думи – знае някои неща за мъжете. В момента Лиса се занимава със спортни новини и води свой подкаст, в който разговаря с мъж, който има микро пенис. Мъжът е на 46 години и е девствен, защото се притеснява да бъде с жена.

„На 46 години съм, но не съм бил с жена, защото пенисът ми е само 7 см. във възбудено състояние“, споделя човекът, цитиран от novini.bg. Лиса смята, че проблемите на мъжете в леглото не идват толкова от размера на половия им орган, а от мислите им по въпроса.

„Жените не се вълнуват чак толкова много от размера на пениса, а от доста други неща“, казва Лиса и споделя една от тайните на мъжете в порното: „Повечето порно актьори са слаби и имат много добра физика, а това прави нещата там долу по-големи, особено на екран“.

Лиза съветва мъжете да поддържат ниски килограми, както и да поддържат окосмяването късо в съответната зона, за да изглеждат по-надарени там долу.

Тя съветва мъжете да не си мерят пенисите, а да мислят за други неща. „Една жена никога няма да ви измери пениса, за да прецени дали да спи с вас. Впечатлете я с други неща в леглото. Важно е отношението ви, енергията, самочувствието и усещането, което ѝ давате“, съветва още Лиса.