Нинова: Отиваме на нови избори, тези хора ги събра страхът и алчността

Според мен отиваме на нови избори. Това е нормалният край на един ненормален сговор. Тези хора ги събра страхът и алчността. Облякоха този сговор в евроатлантически целофан, който вчера се скъса. В поведението им нямаше нищо евроатлантическо. Това коментира пред медии в парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод сътресенията във взаимоотношенията между ГЕРБ и ПП-ДБ, цитирана от novini.bg

„Борисов се страхува за себе си и единственото, което иска, е да оцелее и да запази кожата си. Затова изгаря всичко наоколо – унищожи ПП-ДБ, изгоря собствената си парламентарна група, изгори Мария Габриел, която някои наричаха царицата на шахматната му дъска, а тя се оказа поредната му пешка, която той движи и принуди да излъже“, допълни Нинова.

Тя сподели още, че ПП-ДБ са сътворили едно от най-големите предателства в най-модерната ни история, защото излъгаха хората от площадите.

Ние от БСП имаме моралното право да го кажем, защото само ние не се прегърнахме с мафията и се борихме с паралелната държава. Ако ПП-ДБ отново клекнат, това ще е дъното на човешкото достойнство и политическия морал, каза още тя.

Нинова беше категорична, че от партията ѝ няма да водят разговори с ПП-ДБ за втория мандат, тъй като отново напомни, че този парламент е изчерпан.

Previous post 13-годишен бере душа в „Пирогов“ след побой от съученик
Next post Без Мария Габриел: Денков откри заседанието на Министерски съвет