Нелепо! Кандидат-депутати били на „кални бани“ в Карловско

Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова от ДБ се похвалиха, че са на „кални бани“ в наводненото село Каравелово, пише Tribune.bg.

Докато преживелите истински ужас с опасност да загубят живота си, освен домовете си хора молят за помощ, двамата кандидат-депутати си правят забавни селфита. На фона на хорската трагедия Белобрадова и Михайлов сметнаха, че е удачно да се забавляват, което предизвика възмущение в социалните мрежи. След чутовния гаф снимката беше изтрита от Фейсбук, но извинение все още няма.

„Как може тея широки усмивки и свеж хумор на гърба на тъгата, болката и унищожените имоти на хората? Малко чувство за адекватност нямате ли?“, написа Драгомир Младенов.

„Жълтопаветника е ясен, ама Козилата цял живот се занимава с благотворителност. Не можа ли да обясни, че остроумни лафчета и широки усмивки на място, където хората са изгубили всичко, са изключително неадекватни?“, написа Андрей Пенчев. „Буквално и двамата копаете дъното, снимайки се на фона на трагедията на хората“, коментира Пламен Пачев.