На морето: Валери Симеонов се ожени за дългогодишната си приятелка

Валери Симеонов се ожени на стилно, но дискретно сватбено тържество в курорт в кв. „Сарафово“ в Бургас. Бившият вицепремиер, създател на кабелната мрежа и телевизия „Скат“ и основател на НФСБ, е сключил брак с дългогодишната си приятелка Венера.

Сватбата е била на морския бряг на 1 септември в ресторант в кв. „Сарафово“, информира местната медия „Флагман“, на която Симеонов е един от собствениците.

Булката Венера Тодорова среща Симеонов преди повече от 6 години, когато влиза в актива на НФСБ и е предложена за областен координатор за София и Северозападна България. Тя има собствен бизнес в областта на търговията. При личното им запознанство през 2017 г. двамата бързо осъзнават, че са създадени един за друг и че освен общите политически възгледи, ги сближава и любовта. Оттогава насам те са заедно през цялото време. Никой обаче не подозира за връзката им и дълбоките чувства докато Валери Симеонов служи на държавата.

След финала на 44-ото Народно събрание, на което Симеонов бе зам.-председател, той и Венера се оттеглиха от активния политически живот и се посветиха един на друг, както и на най-близките си – възрастните им родители и децата им.

Изненадата по време на празничната вечеря бе, че младоженците бяха поздравени с живо включване от Лондон. Ирис – съпругата на рок легендата Джон Лоутън – Ирис, и синът му Патрик.

„Изключително съм горд, че познавам вас двамата – вие сте прекрасни хора, които направиха много за семейството ми. Радвайте се на този прекрасен свят, на истинската любов и знайте, че всичко в този живот е възможно”, каза Патрик в знак на признателност за издигнатия от Валери Симеонов паметник на баща му в Камен бряг. Неочаквани обстоятелства са възпрепятствали полета им до Сарафово.