Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико сключиха брак

Моделите Мариана Варела и Фабиола Валентин, съответно Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико, обявиха чрез клип в социалните медии, че са сключили брак. Връзката им, която до този момент беше скрита, се зародила на последното им участие на конкурса Miss Grand International.

По време на участието им на конкурса Варела и Валентин бяха сред 10-те полуфиналистки, но не успяха да спечелят така бленуваната корона. Вместо короната обаче, двете откриха любовта помежду си, която решиха да оповестят публично, за жалост на мъжката част от населението.

След като решихме да скрием нашата връзка, днес отваряме вратите за един специален ден – 28/10/22, написаха двете момичета в обща публикация в Инстаграм.

,,Поздравления, красавици! Бог да благослови съюза ви, и да живее любовта!“, пожела им Валентина Фигуера, която е миналогодишната носителка на короната на Miss Grand International.

Сватбата между тях се е състояла миналия петък в Пуерто Рико. Варела е на 26 години и е родена в Буенос Айрес, докато половинката ѝ, Валентин, е на 22 години и е родена в Пуерто Рико.