Майката на полицайката Симона не може да я опази от хейт в мрежата

22-годишната униформена служителка от столичното Първо РПУ стана публично известна, след като се появи информация, че има отношения с криминално проявения Георги Семерджиев, който предизвика смъртта на две момичета при ужасяваща катастрофа на столичен булевард през лятото.

Майката на полицайката Симона Радева я брани от мръснишки колажи и обиди със сексуална тематика във Фейсбук, като самата тя използва доста пиперливи изрази срещу хейтърите на дъщеря ѝ.

В куп известни групи във Фейсбук, в които членуват десетки хиляди души, непрекъснато се пускат колажи със Симона, като някои текстове към тях са повече от брутални. Отправят се предимно намеци за сексуалното минало на младата жена, но се пише и за умствените и професионални качества на полицайката.

Онлайн гаврата явно е сигнала до майката на полицайката, която преди дни решава да се включи с коментари, за да брани дъщеря си. Действията на Бистра Радева предизвикват обратен ефект – вместо да спрат обидите, потребителите започват още по-яростно да иронизират Симона, а някои да правят колажи на Бистра и Симона, писа „България Днес“.

„Много ми е смешно, когато не познаваш нито крушата, нито дървото. Тия изводи откъде ги правиш!? От жена ти, майка ти, сестра ти… или все някъде си ги виждал тия неща!?“, пише Бистра към един от авторите на колаж.

Това нейно включване буквално отприщи вълна от нови обиди, заради което майката, влязла в яростна защита на дъщеря си, пише нов коментар:

„На прост човек каквото и да кажеш няма смисъл! Взимай си хапчетата редовно! Хората са казали – човек може да се разбере с луд, но с прост – никога!!!“.

Бистра се бори срещу фейк профили и колажи от последните седмици. В онлайн пространство се разпространява видео с участничка в конкурса „Мис Силикон“, за която се твърди че е Симона. Истината е, че това е друго момиче. Несправедливостта силно ядосва Радева-старша, която излива гнева си към друг потребител:

„Ти колко си малоумен. И прост. От такива, като теб е цялата тая малоумщина…. Хайде сега отвори Google, напиши „Мис Силикон“ и провери коя е. Как се казва въпросната мисля и колко годишна е!? Половин мозък и голяма уста е много тежко положение. Срамно е прост и тъп, но явно като си такъв, да си адски категоричен. Проверявайте преди да се излагате! Майка ти трябва да потъне от срам, защото освен, че си прост и арогантен си немислещ“, избухна родителката на полицайката.