Купонът за ЧНГ на цената на ваканция през януари

Купонът за ЧНГ в някои от родните хотели излиза колкото зимна ваканция през януари в планината, показа справка в онлайн офертите за почивки у нас. Например новогодишният пакет за 2 или 3 нощувки в планински курорт в хотел с 4 звезди струва между 800 и 1300 лева. За тази сума през януари може да резервирате 5 или 6 нощувки в планината.

Разликата е, че в цената на новогодишната оферта е включена празнична вечеря и закуски, както и шоу програма. Ако посетите хотелите и вилите в курортите извън празниците, в цената е включено само настаняване без изхранване. В много от хотелите вече се предлага закуска отделно от цената на нощувката. При желание от гостите тя се заплаща допълнително по 8 лева на човек на ден.

Цените зависят от категорията на съответното място, както и от това дали разполага с басейн или спа център. Значително по-евтини са къщите за гости и вилите. Цената за пет нощувки във вили на Боровец е около 500 лева.

Само за 60 лева на човек се предлага релакс в Еленския балкан. В цената са включени нощувка, закуска, обяд и вечеря. Комплексът разполага с вътрешен басейн, джакузи, парна баня, финландска сауна, солна сауна и зона за релакс.

Ако предпочитате спа хотелите във Велинград, един от добрите, които разполагат с два големи топли басейна, няколко вида сауни и възможности за балнеолечебни процедури струва 200 лева за двама. В цената е включена нощувка със закуска, обяд и вечеря, а продуктите за приготвянето им са местно производство. Също така във външната част може да се насладите на горещ солен басейн, който е подходящ за хора с неврологични проблеми.

За 1000 лева може да резервирате екскурзия във Виена за двама. В сумата са включени самолетни билети от Варна, четири нощувки със закуски. Предлагат се и допълнителни екскурзии срещу заплащане. Срещу 470 лева на човек пък може да посетите Венеция. В цената е включен самолетен билет, нощувки със закуски в хотел.