Затягайте коланите! Кървавата супер Луна носи хаос!

Време е да затегнем коланите и да се подготвим за хаос и сътресения, тъй като в следващите дни съдбата може да ни поднесе неочаквани обрати – и всичко това заради кървавата супер луна, която ще изгрее тази нощ в небето. Земята ще затъмни напълно лунната повърхност и ще й предаде наситени червени нюанси тази нощ.

Кървавата супер Луна ще е последното подобно явление до 2025 г, а според астролога Ясмин Боланд събитието ще се отрази негативно на всички аспекти в живота ни – като се започне от рутинните задължения вкъщи и се стигне до личните финанси.

Според астроложката хаос, разруха и промяна са трите ключови думи, които най-добре биха описали природния феномен, тъй като той се случва в непосредствена близост до планетата Уран, която носи радикални промени.

„По време на това явление Луната и Уран ще се превърнат в това, което астролозите наричат частици. Това означава, че двете небесни тела ще се намират на абсолютно същия градус на зодиака“, предупреждава Ясмин Боланд, цитирана от DailyMail.

Въпреки че прогнозите за хаос изглеждат стряскащи, астрологът вижда отлична възможност да оставим миналото зад гърба си и да започнем на чисто. „Кървавите Луни не са нещо от което трябва да се пазим, трябва да мислим за тях като за период от време, когато се отваря портал към нов живот. Тайната е, че при подобни събития трябва да се откажем от всичко старо, което вече не ни служи. Ако сме се вкопчили в нещо или някого, въпреки че сме наясно, че ни носи вреда, това би било намек от Вселената, че трябва да го оставим в миналото. Да се освободим доброволно е много по-добър вариант, отколкото Кървавата Луна да го откъсне безцеремонно от нас. “

Астрологът Лиза Стардъст подкрепя мнението на своята колежка Ясмин Боланд, като обяснява, че лунните затъмнения биха могли да променят живота ни завинаги. „По време на такива периоди винаги излизат наяве скрити тайни, но те се страхотна възможност да се отърсим от остарелите си възгледи и да сложим край на токсичните взаимоотношения“, съветва тя.

От своя страна Ясмин Боланд насърчава личностите да обърнат внимание на това, което не харесват в себе си, защото бързо могат да го променят по време на кървавата супер Луна.

Този кървава супер луна ще премине под влиянието на зодиакалния знак Телец, който е свързан с парите и този период е подходящ за преглед на личните финанси и ограничаване на харчовете.