Задържали TikTok звезда на летище – била твърде секси

TikTok звезда твърди, че тя и нейна приятелка са били задържани на летище в САЩ заради безупречния им външен вид. Те останали под надзор около пет часа, преди да бъдат освободени.

Австралийската инфлуенсърка Микаела Теста, която има 2,2 милиона последователи в TikTok, наскоро сподели видео, обясняващо какво се е случило с нея на Международното летище в Лос Анджелис. Тя твърди, че служителите на аеропорта заподозрели, че тя и приятелката ѝ Тринити са стриптийзьорки.

„Тринити, с нейните красиви, удължени мигли и сочни устни изглеждаше твърде секси за пред американските власти и аз се досетих какво ще стане. Знаех, но не казах нищо. Човекът от митницата попита за първи път ли сме в Ел Ей? Тя каза „да“. „Имате ли обратен полет?“ „Не“, споделя Микаела.

След това служителят изпратил двете млади дами в зоната за задържане. Това, по думите на инфлуенсърката, се случвало редовно с момичета от Австралия.

„Имам много австралийски приятелки, които са прекарали дни в тази стая за задържане. Обвинявали ги, че са ескорт и са ги карали просто „да кажат истината“. За щастие нас не ни върнаха у дома“, споделя Микаела.