Емблематичен водещ се връща на екрана с ново предаване

Драгомир Драганов се завръща в обществената телевизия от 18 септември, пише hotnews.bg. Той ще посреща зрителите в студиото на „С БНТ завинаги“, за да разказва заедно със звездните си гости незабравими и вълнуващи истории на големите български артисти и творци. „С БНТ завинаги“ е естествено продължение на „БНТ на 60“ и също като него ще остане запазена територия за спомени и преосмисляне.

Българската национална телевизия поставя официално начало на новия телевизионен сезон с любими предавания. От 12 септември (понеделник) сутрешното лайфстайл предаване „100% будни“ по БНТ 1 ще бъде с нов начален час – от 9:20 ч. до 11:00 ч.

Всеки делничен ден лъчезарните водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще се грижат за доброто настроение на зрителите със завладяващи рубрики, полезни идеи и любопитни дискусии. В новия сезон „100% будни“ се фокусира върху науката, затова сред новите попълнения в екипа на предаването е химикът Наско Стаменов. Всеки петък той ще запознава аудиторията на обществената телевизия с необятния свят на химията по достъпен и приятен начин.

На 17 септември (събота) в 21:00 ч. се завръща късното вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“ с водещ Ники Станоев. Шоуто „Музика безкрай“ също ще постави началото на своя нов сезон. От 22 септември, всеки четвъртък в 21:00 ч. музиката ще превзема ефира на Българската национална телевизия с телевизионни концерти на популярни български изпълнители.