ДНК мистерия по делото на Семерджиев, няма негови следи

По три изследвани предмета в колата на Георги Семерджиев не е открито негово ДНК. Това стана ясно при заседание на Апелативния съд по делото за жестоката катастрофа на столичния булевард Черни връх, при която бяха убити две момичета.

Днес беше приета ДНК експертиза в отсъствието на вещото лице, което я е изготвило, обобщи БНТ..

По време на заседанието беше разпитана една от двете жени, за които се твърди, че са тествали колата на Семерджиев във фаталната нощ. Тя влезе и излезе от съдебната зала в мълчание, а разпитът беше при закрити врата.

Причината – заради възможността да бъдат коментирани факти от личния ѝ живот. След разпита стана ясно, че обвинението иска съдът да сезира Районната прокуратура за лъжесвидетелстване. Точната причина не стана ясна.

Софийският апелативен съд заседава днес по делото срещу Георги Семерджиев. Той е подсъдим за тежката катастрофа на бул. „Черни връх“ в София, при която загинаха две момичета.

Софийският градски съд през април м.г. постанови присъда от 20 години затвор при първоначално строг режим за Семерджиев, като в момента той обжалва присъдата пред втората инстанция.

Previous post Христо Иванов: Пеевски направи ясен проблема на ДПС
Next post КАТ: 1500 коли, отнети от пияни и дрогирани шофьори, отиват на търг