Диетата на Маргарет Тачър топи 20 килограма за месец

Тази хранителна система няма нищо общо с добре познатите до момента. Има версия, че диетата на Маргарет Тачър е разработена в една от английските клиники специално за нея.

Става въпрос за протеинова диета за хора със затлъстяване, чието наднормено тегло е 15-20 кг. Тоест, ако искате да свалите 3-5 кг, не прибягвайте до този тип хранене.

Продължителността на диетата е четири седмици, през които човек може да свали от 10 до 20 кг. Предимството на диетичното меню на Маги е, че то изобщо не предполага отказ от вкусна храна.

Диетата включва месо, плодове, зеленчуци и яйца. В същото време храненето е балансирано по такъв начин, че да предизвика определени химични реакции, които ще допринесат за изгарянето на мазнините. Ето защо тази енергийна система, която не принадлежи към категорията на твърдите, все пак е строга.

При диетата Маги е много важно да се спазват менюто и часовете на хранене.

Не можете да правите промени или да променяте храни или ястия на места.

Също така особеност на тази диета е консумацията на голям брой яйца, поради което се нарича още яйце. Поради това може да е противопоказано при хора, които са алергични към този продукт.

Съдейки по прегледите на диетата Maggi в Интернет, нейните безспорни предимства могат да се считат за липсата на забрани за употребата на чай и кафе, лекотата на готвене и доста вкусното ежедневно меню. Сред недостатъците на тази система хората най-често посочват необходимостта от пиене на много вода.

Диетата включва пиенето на 2-3 литра на ден.

Също така, трудността се състои във факта, че ясният режим на хранене предполага, в случай че е прекъснат, да започнете наново цялата система.

Класическо диетично меню:

Закуска

1-2 варени яйца, половин портокал.

Следобедна закуска

Всеки от плодовете: ябълка, круша, портокал (без смесване).

Вечеря

Диетично варено / печено месо.

От напитките – кафе без мляко, вода.

Може да изглежда постно и трудно за спазване, но след третия ден ще имате достатъчно енергия, защото тялото ви ще се регенерира на клетъчно ниво. Пробвайте я и споделете резултатите, пишат от jenata.blitz.bg