Годеницата на чичо Чарли с пикантни разкрития за ролята и живота си

Актрисата Дженифър Тейлър, която в продължени на два сезона пресъздаваше образа на годеницата на чичо Чарли – Челси Милини, си спомни за снимките на комедийната поредица „Двама мъже и половина“.

Днес 50-годишната Тейлър има ангелска мисия в новия минисериал „Спасени от благодатта“, където играе божествено същество, което се намесва в живота на обикновените хора, за да отговори на молитвите им. Въпреки, че новият проект, в който тя участва коренно се различава от непристойния ситком, Дженифър Тейлър смята, че между двата сериала има много общо.

“Без „Двама мъже и половина” нямаше как да бъда избрана за ролята в „Спасени от благодатта“, заявява родената в Ню Джърси актриса.

Според Тейлър е истинско чудо да се превъплътиш в образа на първата жена, която плейбоят чичо Чарли признава, че обича и дори планира да сключи брак с нея.

Дженифър Тейлър е избрана за бъдещата годеница на Чарли Хърпър през 2008 г. на фона на световната икономическа криза и стачката на писателите, която временно спря много телевизионни продукции. По това време изпълнителката не успява да намери работа и дори възнамерява да изостави актьорската професия. Тейлър прави планове да напусне Лос Анджелис заедно със съпруга си и двете им деца.

„Щяхме да се върнем у дома във Флорида, защото нещата в Ел Ей бяха наистина трудни. Обявихме къщата си за продан, а аз се върнах в университета, за да завърша бакалавърската си степен и тогава, буквално, седем дни по-късно, получих ролята на Челси. Това беше отговорът на моите молитви. Казах си: Благодаря ти, Боже“, спомня си актрисата.

Тейлър не е непозната на снимачната площадка на „Двама мъже и половина“, защото играе три героини в по-ранни сезони на шоуто. Тя се появява за кратко в пилотния епизод на сериала, след което се връща във втория сезон като бивша приятелка на Чарли, а също така като момиче за една нощ в сезон 5.

Възходите и паденията на връзката на Челси и Чарли бяха основна сюжетна линия на шестия и седмия сезон на шоуто. Шийн беше уволнен от актьорския състав на „Двама мъже и половина“ през осмия сезон, след като отправи обидни коментари към създателя на поредицата Чък Лори. По същото време Чарли Шийн постъпи в клиника за рехабилитация заради алкохолни и наркотични зависимости, а множество жени предявиха обвинения, че са малтретирани сексуално от знаменития актьор.

Дженифър Тейлър обаче заявява, че си спомня само положителни моменти от съвместната работа с Чарли Шийн. Описва го като „нормален, забавен и приятен човек“.

“Снимахме всеки ден и изживяването беше прекрасно”, споделя тя пред Fox News Digital.

„Разбирах се с Чарли наистина, наистина много добре. Той си вършеше работата брилянтно, защото е много добър актьор. Аз имах съответните задръжки, тъй като отглеждах две малки деца, а и завършвах бакалавърската си степен по същото време”, разкрива още Тейлър.

„Не следя таблоиди или жълти медии. Наистина не бях наясно какво се случва с Чарли преди нещата да се объркат. Работата по този ситком беше моят първи голям ангажимент като актриса и бях много щастлива, че съм там“, заключва изпълнителката.