Вижте оздравялата Сашка Васева: Най-лошото вече е зад гърба й!

Най-лошото вече е зад гърба на Сашка Васева. Дупнишката Мадона постепенно се връща към стария си начин на живот и към сцената, която е най-голямата й любов. В момента тя е в Германия, където е на профилактични прегледи, но скоро се завръща у нас и даже вече поема ангажименти за участия.

Преди няколко часа изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги“ качи своя снимка от сцената, която е след оздравяването й, пише Lupa.bg. Почитателите й я засипаха с похвали и пожелания за добро здраве.

Припомняме, че преди няколко месеца дупнишката Мадона преживя операция заради тумор в мозъка. Интервенцията продължи повече от 12 часа, а отстраненият тумор от главата й – голям колкото яйце.

Преди да се стигне до операцията, Васева напълно ослепява и губи всякаква надежда отново да може да вижда. Но вече се възстановява и е готова отново да пее пред публика. Васева официално се завърна на сцена на фестивала „Пирин фолк“, който се проведе през август, а преди няколко седмици взе учатие в благотворителен концерт в подкрепа на слепи деца.