Боби Ваклинов посече Мария заради „Капките“

Снощният старт на „Като две капки вода“ очаквано предизвика редица коментари в социалните мрежи, където, разбира се, не липсваха и критики, по-конкретно към определени звезди.

„Капките“ е разкошно предаване, но е крайно време AUTO-TUNE-ът* да бъде официално позволен на изпълнителите!“, това написа минути след края на първото издание от хитовото шоу за имитации Боби Ваклинов, явно намеквайки, че не всички звездни изпълнители пеят на живо, както би трябвало, съответно се излагат, според него, заради оскъдните си вокални възможности.

Такъв се оказа случаят с фолкпевицата Мария, чието откровено фалшиво и неубедително изпълнение нямаше как да не предизвика вълна от реакции в страницата на предаването в мрежата, а и извън нея. В поста си журналистът направи изпълнителката на нищо и то само с няколко думи, пише showblitz.bg.

„Интегрирането му ще позволи „безспорни“ и „утвърдени“ певици като Мария да не стават за смях на гаргите… А и като цяло няма съвременен бг поп/рап/чалга хит без въпросния ефект. Сума ти народ направи кариера благодарение на AUTO-TUNE-а, напълни зали, обра де що има музикални награди…“, пише Ваклинов в профила си. И добавя с подчертано саркастичен тон:

„Така де, актуалните бг звезди не могат да изпеят гамата, но не и необходимо, след като има AUTO-TUNE:)

Та, защо да го няма в „Капките?! Защо Мария да бере подобен срам?

*Auto-tune – процесор за корекция на фалшиво изпети тонове“.

Previous post Мадона падна на сцената по време на турнето си
Next post Майката на Навални към Путин: Тялото на сина ми да ми бъде предадено незабавно