Бащичко! Принц Уилям зарязал Кейт, хванал си любовница

Няма нито ден спокойствие за кралското семейство. Съпругата на престолонаследника Кейт Мидълтън не се е появявала на публично място от месеци, с което конспиративните теории около нейното изчезване се множат. Според спекулациите тя е получила инсулт, възстановява се след серия от пластични операции, а също крие синините по лицето си, след нанесен побой от принц Уилям!

За да разсее слуховете по свой адрес, принцесата на Уелс публикува снимка, на която позира заедно с трите си деца Джордж, Шарлот и Луи. Фотографията обаче се оказа истинско фиаско, тъй като се оказа, че е подправена с помощта на фотошоп.

След като се разбра, че кадърът е фалшифициран, се заформи още по-голям скандал. Британските медии разкриха, че любопитната истина е съвсем друга.

Макар, че в пресата периодично се появяват статии, според които Уилям и Кейт са се отчуждили и дори се намират на ръба на развода, според таблоидите сега положението се е нагнетило до огнено червено.

Въпреки, че принцесата на Уелс бе заснета съвсем скоро в кола със съпруга си Уилям, тя не го придружи на официално събитие, състояло се същия ден.

Конспирациите за развода на принца и принцесата на Уелс са подхранвани от името на лейди Роуз Ханбъри, която от дълго време е свързвана с Уилям. Според медии на Острова Уилям и маркизата на Чолмондели имат романтична връзка от много години. Говори се, че Роуз и Уилям са започнали да се срещат, докато Кейт Мидълтън е била бременна с принц Луи. Роуз Ханбъри, която е омъжена за филмовия режисьор и актьор Дейвид Роксавдж, също като принцесата има три деца.

Британският вестник “Independent”, който се слави като близък до кралското семейство, засили слуховете, че „нова булка идва в кралското семейство“ със статия, публикувана, след като шушуканията за възможен развод и обвинения в предателство отново излязоха на преден план.

Говори се, че “Independent”, който публикува ласкава статия за живота и характера на Роуз Ханбъри, е изготвил журналистическия материал под диктовката на Короната. Също така мълвата носи, че Роуз Ханбъри, която се смята за “втори случай Камила”, се опитва да подобри репутацията си с подобни дописки за себе си, за да проправи пътя си като нова булка в кралското семейство при евентуален развод между Кейт и Уилям, пише турският вестник „Sabah“.

Previous post Домашно насилие! Дете засне как баща му пребива майка му
Next post Доналд Тръмп преодоля летвата за подкрепа за президент от републиканците