Атрактивната жена се познава по тези неща

Имате ли усещането, че сте магнетична? Или пък постоянно попадате в странни ситуации, които отдавате на късмета? Дали това е така или трябва да признаете, че притежавате красота, която ви помага във всичко. Вижте кои са признаците, че другите ви намират за атрактивна:

Привличате хора към себе си

Един от признаците, че изглеждате добре и се откроявате от тълпата, е именно този. Независимо дали питате за посоката, някой иска да седне до вас на пейка в парка или пък нов стажант иска насоки, вие усещате, че хората се чувстват комфортно да се обърнат към вас. За непознати хора е по-лесно да заговорят някого, когото намират за привлекателен. Вие сте това, което наричат „приятни за очите“, а това е един от признаците в обществото, че сте привлекателни. Хората автоматично приемат, че сте учтиви и се чувстват комфортно да говорят с вас и да бъдат себе си около вас. Цялата тази ситуация е толкова подценена, че нито вие, нито човекът, който се обръща към вас, осъзнават защо са избрали вас. Е, сега вече знаете. Това е защото сте красиви!

Хората правят услуги, които дори не сте поискали

Да кажем, че отидете да вземете колата на приятеля си от сервиза. Когато се върнете вкъщи и покажете фактурата, партньорът може да е изумен да види, че сте успели да получите огромна отстъпка. Може би ще му споделите, че управителят на сервиза ви е заговорил, че сте се оказали познати, намерили сте общи теми за разговор и т. н. Но всъщност тайната е във вашият чар.

Бившите ви все още ви търсят

Ако хората продължават да се връщат към вас, това е сред признаците, че сте „горещо“ момиче, пише az-jenata.bg. Вашите някогашни партньори продължават да искат да се върнат при вас след раздяла. Някои мъже ще продължат да ви изпращат текстови съобщения, понякога с години. Това не се случва просто на всеки. Но ако ви се случва и е нещо, което става дори редовно, това са признаци, че сте красива. И без значение къде отиват и какво правят, мъжете в живота ви просто не могат да ви преодолеят. Вие винаги сте в дъното на съзнанието им. Отговорът на това как да разберете дали сте привлекателна жена не може да бъде по-ясен от това да имате набор от бивши или евентуални романтични интереси, които отказват да изчезнат напълно. Това означава, че сте наистина привлекателни.

Продължавате да получавате комплименти за физическите си данни

Как да разберете, че наистина сте привлекателни? Много очевиден признак в обществото, че изглеждате добре, е, че хората ви правят комплименти и неизменно става дума за тази една отличителна черта във външния ви вид. Ако няколко души са ви казали, че имате красиви очи или коса, можете да заключите, че това наистина е така. Вашият най-добър актив е това, което ви прави отличителни, както и това, което кара хората да ви харесват. Това ви отделя от повечето от останалите. Това, което е средно, не привлича много внимание. Така че, ако имате нещо, заради което хората продължават да ви правят комплименти, тогава по-добре им повярвайте. В крайна сметка, красивото е ценно и заслужава да бъде отбелязано.

Малките деца ви харесват

Как да разберете дали сте привлекателни? Попитайте най-малките. Те са безпристрастни в преценката си за хората. Те не се интересуват дали сте им леля или пък сте случаен непознат. Ако не ви харесат, ще ви уведомят. Ако бебетата не започват да плачат при вида ви, това означава, че сте привлекателни, защото е известно, че бебетата предпочитат симетрични лица. Децата, които ви гледат и се усмихват, когато им се усмихнете, или такива, които не се крият зад майките си, когато се наведете, за да кажете „здравей“, са сред признаците, че сте добре изглеждащо момиче. Това е един от най-сигурните признаци, че сте привлекателни повече, отколкото си мислите, защото бебетата и децата нямат задни мисли и дори ще изразят своето усещане чрез привличането в очите. Ако са привлечени от вас, това означава само едно нещо: харесват ви и външният ви вид ги кара да се чувстват добре. Просто казано – те ви намират за привлекателни.

Хората са щастливи около вас

В книгата на Робърт Грийн „Изкуството на съблазняването“ той пише: „Желанието е едновременно имитативно и съревнователно.“ Това означава, че ние харесваме това, което другите харесват и обикновено сме мотивирани да вземем от другите това, което те намират за ценно. Това е отчасти причината мъжът внезапно да стане по-привлекателен за жените, когато често има красиви дами около себе си. И това също е една от причините хората да ви намират за по-привлекателни, когато другите винаги са щастливи около вас. Вземете комедиантите например. Наистина е трудно да не ги харесваш. Защо? Е, те доставят радост на хората. И когато видим онези, които могат да ни накарат да се смеем в свят, в който страданието е по-очевидно от всичко, ни се иска да ги имаме само за себе си. Така че, ако сте личност, която прави хората около вас щастливи, има голям шанс да сте горещо момиче и ще има много хора, които желаят да са около вас по-често.

Вие наистина се интересувате от другите

Както обяснява Грийн в книгата си „Законите на човешката природа“, една от най-големите пречки, които срещаме в добрите отношения с хората, е склонността ни бързо да се обръщаме навътре. Мислим за нещата, които можем да направим, за да впечатлим. Някои мъже ще стигнат дотам, че да запомнят реплики, за да накарат една жена да ги хареса. Но всички тези начини за справяне със социалните взаимодействия имат един недостатък: поставят фокуса върху вас. Най-горещите, най-привлекателните хора отиват в обратната посока. По думите на Грийн, те виждат другите като „неоткрита страна“, която ще проучат внимателно. И този акт на поставяне на светлината на прожекторите върху другите работи като магия. Защо? Всеки иска да говори за себе си. Но само малцина искат да слушат. Следователно, ако сте сред малкото, които имат достатъчно самоконтрол, за да излязат навън и да оставят другите да блеснат, вие сте единствени по рода си. Хората неизбежно ще бъдат привлечени от вас, а това може да ви служи като един от признаците, че сте атрактивна жена.

Хората се променят около вас

Въпреки че езикът на тялото е невербален, той говори много. Освен нарушаването на интимната ви зона, осъществяването на зрителен контакт и желанието за свързване чрез докосване, хората са склонни да осъзнават как изглежда тялото им, когато сте наоколо. Независимо дали ви се усмихват, повдигат вежди, коригират външния си вид или отварят устни, всичко показва, че искат да се свържат с вас на по-дълбоко ниво. Те може дори да не осъзнават, че променят себе си, защото това е толкова подсъзнателно. Ако има само един начин да разберете, че сте привлекателни, помислете, че това е вашето завладяващо присъствие, което пленява всички около вас.