Алгафари: Кабинетът „Главчев“ ще стане редовен и ще управлява дълго

В служебното правителство най-вероятно ще има хора от всички партии без „Възраждане“. Това предположение направи политическият ПР Нидал Алгафари.

Според него Димитър Главчев, който бе номиниран за служебен премиер от президента Румен Радев, ще направи консултации с ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, БСП и „Има такъв народ“ (ИТН) и ще им предложи да излъчат свои представители в кабинета, за да няма съмнения, че правителството ще е герберско и за да няма съмнения, че ще се влияе на изборите.

„Главчев трябва да направи широк кръг консултации и ще покани еднакво отдалечени и еднакво приближени хора“, каза Алгафари в сутрешния блок на БНТ и допълни: „Имам усещането, че Димитър Главчев ще бъде много дълъг премиер. Това правителство може толкова да се хареса на партиите, че след това да го гласуват за редовно“.

Според ПР експерта от цялата сглобка печеливши са ГЕРБ и ДПС, които излязоха от изолацията, а сред губещите, освен ПП-ДБ, е и БСП, която обсебена от своите вътрешни проблеми не е могла да бъде истинска силна опозиция, каквато е показала, че може през годините. В момента, според Алгафари, всички са гледали страшно и са мислили, че „някой ще направи някоя мушенгия“.

Previous post Въздушният Шенген: Край на декларациите от родител за пътуване на дете в чужбина
Next post Кубрат Пулев за победата срещу Хълк: Противникът не беше на моето ниво