4 малки неща, които ще го накарат да се влюби във вас

Няма човек, който да не иска да бъде харесван, да привлича с лекота вниманието на другите към себе си. Това важи за работа, бизнес контакти, нови приятели или потенциален нов партньор за любовна връзка. Въпреки че мъжете са „визуални същества“, те оценяват привлекателността на една жена не само по външния ѝ вид. Маниерите, изказа, дали сте интересна като личност, също оказват влияние.

1. Това да присъствате

Хората трудно ще ви забравят, когато правите това, което повечето не правят, а именно да сте там физически и духом. Когато разговаряте с нова и интересна личност, бъдете част от този разговор. Покажете, че слушате, включете се с мнение, оставете мобилния си телефон настрана. Носете силата на присъствието, което в този дигитален и модерен свят, сякаш все по-често липсва във взаимоотношенията с хората.

2. Понякога бъдете уязвими

Рядко успяваме да се свържем и сближим с хора, които не са отворени към нас емоционално, дори след месеци познанство. Част от това сближаване е да покажем малко от своята уязвима страна. Ако няма нищо, което да ни свързва, няма да има връзка и със сигурност няма привличане. Бихме могли да разкрием малки подробности за живота си, но без да прекаляваме и да фокусираме целия разговор върху себе си. Показвайки, че можем да бъдем уязвими, предразполагаме и другия да се отпусне и да сподели с нас някой неприятен спомен от миналото или нещо друго, което може да ни каже повече за него.

3. Освобождаване на вашето вътрешно дете

С узряването някои хора сякаш изгубват своето вътрешно дете, а то има огромна нужда да бъде чуто – когато сме радостни, когато искаме да сбъднем мечти, когато сме тъжни. Нашето вътрешно дете има игривата нахалност на младостта. Ако можете да се отпуснете и да оставите детето си да излезе в правилните моменти, това определено може да накара вашите обожатели да ви харесат повече.

Шегички, но без да изглеждате глуповато, връщане към детско забавление, вкус от детството, хоби дори, което да събуди вашето вътрешно дете. Има безброй много начини да го направите и да е приятно и за двете страни.

4. Приемете факта, че някой е привлечен от вас, като жена и личност

За някои хора е трудно да приемат факта, че наистина са впечатлили някой специален за тях човек. Трудно им е да повярват, че могат да намерят достоен за тях партньор. Тази несигурност се заражда още в детството и семейната среда. Но в зряла възраст е важно да променим настройката си. Да, прекрасни сме, заслужаваме любов, внимание и сме готови да го покажем на другите.

Ето защо, когато усетите, че някой ви харесва, дръжте се така, сякаш вече сте наясно с този факт, съветват от az-jenata.bg. Хората са склонни да реагират на това как се държите около тях много повече, отколкото на други социални знаци. Бъдете себе си, покажете най-доброто, но не позволявайте на егото да ви пречи.