35-годишна мацка от Ловеч с основен принос за трансфер в ЦСКА

Жена има основен дял за трансфера на Данило Асприля в ЦСКА. Става въпрос за неговата съпруга, която е българка. Тя се казва Ирен, на 35 години е и е от Ловеч.

Когато още преди месец и нещо колумбиецът е бил потърсен от шефовете на ЦСКА, мадамата обявила, че е крайно време двамата да се завърнат в България и че офертата не е за изпускане.

Впоследствие, когато изненадващо се появиха спънки с ръководството на Бейтар Йерусалим, именно Ирен е била активната страна при преговорите.

„Тя е много готина жена. С Данило се запознаха в периода 2013 – 2015 година, когато той играеше за Литекс. Влюбиха се и се взеха. И до днес са неразделни и служат за пример.

Ирен е в добри отношения с фамилия Ганчеви. Сега и тя, и мъжът ѝ са много доволни от трансфера. Асприля е вдъхновен да вкара голове с червения екип, половинката му пък е доволна, че след дълги години в чужбина се завърна в родината си“, коментират източници на БЛИЦ.

Феновете на ЦСКА ще видят Данило на терена в петък. Тогава в 21 часа „армейците“ приемат новака Крумовград в мач от втория кръг на новото първенство.