Шофьор нападна съпругата на национал на пътя, лицето и ръцете й са нарязани

Жертва на насилие на пътя е станала съпругата на капитана на баскетболния отбор на колички Николай Ваклинов. За това съобщи той във фейсбук, а полицията вече работи по сигнала, пише „24 часа“.

В събота вечерта, когато снегът започна да вали в София, дамата е в колата си и прави маневра, за да се престрои на завой. В същото платно с висока скорост се движи опел. Шофьорът решил, че го засича. Блокирал пътя й и слязъл от возилото. Започнал да псува и заплашва. „Опитах да се извиня, че ако съм направила нещо, то е заради лошите метеорологични условия, въпреки че карах много бавно, с необходимите сигнални светлини. Той се приближи и счупи с юмрук страничния ми прозорец и огледалото“, разказва жената.

Стъклата се пръснали и я наранили. Нарязали лицето и ръцете й. След това нападателят се качил в колата си и избягал. Жената е подала сигнал веднага. От Бърза помощ промили раните й, а полицаите записали номера на колата, в която е бил агресивният мъж.

„Споделям това, защото такива актове трябва да се наказват. Моля всеки, който има такива случаи да търси справедливост“, пише съпругата на Николай Ваклинов.

Previous post Във Владая останаха 15 часа без ток и непочистени улици
Next post Откриха лекарска грешка при смъртта на 27-годишната Елисавета от Пловдивско