Шофьорът на тира от Сунгурларе е убит и оставен в локви кръв в кабината

В кабината на варненския тир е станало жестокото убийство, след като камионът помете 6-годишно момченце, оставено да играе на улицата безпризорно. Роднините на детето празнували Богородица по стар стил и гуляели в близка къща, разкри „Флагман“.

Веднага след трагедията те наизскачали и свирепо започнали да налагат 57-годишния мъж.

По информация от наш източник, седем души са арестувани, а малкото име на извършителя на убийството е Кольо.

Водачът е станал жертва на саморазправа, нанесли са му жесток побой. Получен е сигнал на тел. 112 за инцидента от спътника на шофьора, каза старши комисар Емил Павлов, директор на ОДМВР-Бургас.

Образувано е досъдебно производство, тялото на водача все още е в кабината. Извършва се оглед на местопрестъплението, паралелно текат разпитите на седмината арестувани. Прокуратурата ще действа безкомпромисно, събирайки доказателства за извършителя. По кабината няма следи от взломяване, единствено има счупен преден ляв фар. Тепърва се установява с какво са нанесени ударите. Огромно количество кръв е опръскало кабината на тира, каза окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, който също е на мястото.

Местни жители твърдят, че селата в сунгурларско са пълни с големи фамилии пришълци от други населени места, които работят в дърводобива, нанасят се нелегално на катуни в необитаеми къщи и дори получават временни адресни регистрации, за да могат да дадат своя глас на изборите. Именно такива са и тумбата от Везенково и Прилеп, която остави дете без надзор, а след това отне човешки живот по брутален начин.

Previous post Караджов за властта: Нещо, което е заченато в грях, няма как да е стабилно
Next post Мис Варна: Родена съм в Украйна, но се чувствам българка!