Туристи изреваха от мизерия в 4-звезден хотел на морето у нас

От мизерни условия в хотел с четири звезди на морето се оплакаха туристи. Според хората там е имало лоша хигиена, мръсотия и ръжда. Случаят е от курорта Елените.

Ивайло Янков и семейството му – съпругата и двете му деца, се върнали преди дни от района. Хотела, в който нощували, избрали още през април. Когато се нанесли в стаята си, видели, че в банята има мухъл и влага, в стаята имало паяци и паяжини, а на терасата мазилката падала.

Мъжът обяснява, че по прозорците имало паяжини, паяци, дори тоалетните край столовата също били в окаяно състояние. Според него, мястото е било напълно неподдържано.

Янков обясни, че чаршафите не са били сменяни по време на престоя им, кърпите били на третия ден. От хотела обясняват, че твърденията на Ивайло Янков не отговарят на действителността. Управителят на хотела Екатерина Иванова каза, че семейството не е потърсило правата си докато било отседнало там.

Отговорът на туриста е, че единствено на рецепцията имало човек, който разговарял с него на български.

„Персоналът е предимно от украинци, съответно не можехме да се разберем какво искаме“, обяснява пред Нова тв разочарованият турист. Сумата, която платили за престоя си, била 1260 лв.