Тука има, тука нема! Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо

Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ на някой турски или индийски сериал. Няма нужда да припомняме през какви неща е минала известната певица до момента, но сега преживява нов обрат. Всеизвестен факт е, че певицата вдига много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо. Но сватба няма да има, пише БЛИЦ.

И Лоренцо по подобие на майка си започва с драмите и прибързаните решения. Цялата рода на Софи Маринова е разочарована от кандидат-снахата.

Софи обяснила, че избраницата на сина ѝ търсела само парите му и това довело до скандалната раздяла. Лоренцо не бил на себе си от случилото се, тъй като наистина се бил влюбил и искал да създаде вече семейство. Той дори се бил примирил с факта, че момичето ще е с него заради пари и факта, че майка му е най-известната певица у нас. Но изглежда девойката се е заблуждавала, че може да живее по този начин и бързо след годежа е осъзнала, че няма да издържи да бъде жена на Лоренцо и си събрала нещата от дома на певицата.

Сега Софи трябва да звъни на всички, на които е изпратила покана за сватбата на 25 ноември, която няма да се състои. Пък знае ли човек, може и той като майка си, да размисли и да поднесе поредна изненада, като си прибере момичето отново.

Previous post Николай Костов се нареди до Витлачил, Петрович, Стоилов и Петров
Next post Вижте тайните подземия под мавзолея на Георги Димитров (Видео)