Тото от „СкандаУ“ възобнови подкаста си, вижте кой е първият му гост

Генчо от „Игри на волята“ 4 се оказа първият гост на Тото след като той спря подкаста си заради интервюто с Тити Папазов.

Земеделецът от Харманли не блести с някакви интересни коментари, но пък явно не отказва покани да говори за риалитито, което напусна на 15 ноември миналата година. Той обяснява на Тото, че изгонването на Ситнилска е повратният момент в тазгодишното шоу и твърди, че чувствал част от участниците като свое семейство. Същите баналности Генчо сипе и в други подкасти, които веднага качва в Инстаграм, за да се похвали. Зрителите на Тото обаче са подразнени от избора на рапъра за първи гост.

„Няма смисъл да си правиш труда вече с тоя подкаст!“, пише зрителка. „Той щом го закъса толкова, че почна участниците от игрите да кани, смятай. Все едно е ЧакалКаст или Надкаст“, коментира друга. „За първи гост трябваше да започнеш ударно не мисля че този е ракета носител“, разсъждава медиен експерт. „На мен подкаста ми харесва, не одобрявам това, което се случи, но ги гледах с интерес и ще продължавам да ги гледам, защото в нито едно интервю по телевизията тези хора не са така представени както тук“, опонира фенка на Тото.

Тото спря подкаста в разгара на скандала с нарязаната с макетно ножче Дебора. Тогава доброжелатели припомниха стар епизод, в който Тити Папазов през смях говори как е остригал бившата си. Рекламодателите се дръпнаха от победителя във „ВИП Брадър“, който си взе дълга почивка.