Сузанита отиде при баща си, Орхан Мурад за първи път гушна внучето

Певицата Сузанита и баща й Орхан Мурад заровиха томахавките и сложиха край на скандалите в семейството. След публичните взаимни обвинения и от двете страни двамата явно са намерили път един към друг и вече са сплотено семейство.

Чудото се е случило на партито по случай първия рожден ден на бебето на певицата. Сузанита качи кадър как Орхан Мурад държи на ръце наследника й Матиас. В инстаграм тя написа, че денят за нея е бил много емоционален. „Молила съм се с месеци наред да си простим и да бъдем сплотени. Молила съм се баща ми да разбере какъв човек съм станала. Молила съм се да дойде моментът, в който да каже: Ето, дъще, макар и моето не малко отсъствие ти се справи и успя. Гордея се с теб.

Молила съм се да го прегърна след всичко и просто да продължим напред. Ей така на пук. Защото от голямото и сплотено семейство по-скъпо няма“, завършва певицата.

Скандалната изпълнителка се разграничи от татко си, след като той поиска развод от майка й – Шенай. Тогава Сузи скочи остро на певеца и го заля с обиди. Мурад също не остана длъжен и се зарече, че не иска да има нищо общо с втората си щерка.

Освен това Сузанита е в поредната любовна драма с бащата на детето си – шампиона по хвърляне на копие Марк Славов. И изглежда, че разбирателството помежду им, въпреки събиранията и разделите, е просто недостижимо.

Припомняме, че проблемите във връзката им започнаха още по време на бременността на Сузанита и се носеха слухове, че не са заедно.