Страшното мина! Сашка Васева и съпругът й с хубав повод за празнуване

Сашка Васева мина през най-страшния период в живота си покрай животоспасяващата операция, която претърпя. Легендата на родния попфолк наскоро имаше хубав повод, който да отпразнува и малко да стопли душата, а именно – своята сатенена сватба с Христо Бакърджиев.

Бизнесменът е неотлъчно до жена си, особено през последните месеци, когато тя трябва активно да се възстановява от всичко преживяно в болницата – и физически, и психически. На 4 юли двамата отбелязаха и своята 24-та годишнина от сватбата, като според народните вярвания именно сатенената сватба е символ на силната връзка между съпрузите.

Семейството не е вдигало голям купон по този повод, тъй като Сашка все още се чувства крехка и има нужда от почивка, но за сметка на това се почерпили в ресторант в близост до Мюнхен, където певицата се насладила на любимите си свински ребра на скара. Тя твърди, че немската кухня е изключително вкусна. След операциите тя няма проблеми с теглото си и може да хапва без притеснения за талията си, пише „Уикенд“.

Макар Сашка да не получила подарък за годишнината от сватбата си, била достатъчно щастлива, от факта, че Христо ѝ посветил живота си. Когато сключили брак, тя не очаквала, че ще преминат през толкова много предизвикателства и трудности. Нуждаела се от време, за да осъзнае, че именно той е мъжът на живота ѝ, тъй като в началото, както в повечето двойки, и при тях имало спорове.

Запознати с живота на двойката припомнят, че Наско Сираков и Илиана Раева кумуваха на Сашка и Христо Бакърджиев, а сватбата им бе една от най-пищните в страната. Броят на гостите бе близо 300 души. С времето обаче, отношенията между двете семейства се влошили и те спрели да поддържат отношения едни с други, пише още изданието.