Стоичков с призив: Днес е волейболният ден на България

Легендата Христо Стоичков ще бъде сред официалните гости при откриването на Европейското първенство за мъже във Варна днес. Легендарният №8 ще наблюдава първата среща на България, която противопоставя тима ни срещу Испания. Двубоят е в зала „Конгресна“ на Двореца на спорта от 20,30 часа.

Стоичков е сред най-големите приятели на българския волейбол. Кавалерът на „Златната топка“ редовно подкрепя националните ни отбори.

В профила във Facebook на своя бранд Стоичков написа: „Днес е волейболният ден на България! Ще бъда в Двореца на спорта във Варна да подкрепям нашите при откриването на Европейското първенство срещу Испания! А с цялото сърце вярвам, че дамите ни ще победят Нидерландия във Флоренция и ще се класират на полуфинал! Поздравления за моя голям брат Любо Ганев за всичко, което прави!“

Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са срещу Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския национален отбор са от 20,30 часа.

Първите мачове в дните с по две срещи са от 17,30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите – на 11 септември.

Previous post Дейвид и Виктория Бекъм на семейна почивка в Хърватия
Next post Дара Екимова е в болница! Бори се със страшно заболяване