Старци разбойници! Нов скандал разтърси „Фамилия Тоника“

Нов скандал разтърси любимата на поколения група „Тоника СВ“, а в конфликта била замесена Ева Найденова. Певицата ще бъде част от националното турне на формацията, което ще стартира на 2 август от Пловдив и ще обиколи много български градове, в които ще прозвучат големите хитове на „Тоника“. Така за пръв път от много време на сцената заедно ще се съберат Милица, Ралица и Ева.

Завръщането на Найденова обаче нанася нов удар по групата. Дългогодишният солист на Тоника Теодор Шишманов е напуснал формацията и е категоричен, че няма да вземе участие в предстоящите изяви, веднага щом разбрал, че Ева се връща в групата. Неговото място ще заеме Емил Василев, който 25 години живя в Америка, но след прибирането си у нас решава да се върне в „Тоника“.

Според близки до групата поредният конфликт е подействал сериозно на създателя на групата Стефан Диомов. Композиторът дори можело да не присъства на концертите в Пловдив, Русе и Добрич. Наскоро той е написал две нови парчета за „Тоника“ – „Ангелина“ и „Ти и аз“. Скандалите в състава през годините обаче му идвали в повече. Ева Найденов спря да пее преди няколко години заради караници с колежките ѝ, а и заради възрастта си. През кариерата си е била в лют конфликт с повечето от формацията, дори със създателя на „Тоника“ Стефан Диомов.