Стана ясна причината за трагедията на Гроши от „Биг Брадър“

Стана ясна причината, поради която риалити звездата от „Биг Брадър“ Светлан Шевров, по-известен като Гроши, е сложил край на живота си. Вестта за трагедията втрещи светските среди у нас. Оказва се, че симпатичното пиянде е бил в депресия в продължение на няколко месеца, преди да реши да сложи край на живота си на 13 август.

От известно време 51-годишният мъж се носел на крилете на любовта, опиянен от думите на 10 години по-младата от него столичанка Красимира, която му писала в социалните мрежи, че още помни изявите му в предаването и е негова заклета фенка. Макар омъжена и с деца, това не ѝ пречило да флиртува и да пуска фитили за любов на Гроши. При все, че кореспонденцията им продължила с месеци до среща така и не се стигнало, защото Красимира заявявала, че на този етап ѝ е достатъчно виртуалното общуване. Психически лабилният Гроши ѝ съчувствал за тежкия семеен живот и дори бил готов да влезе в ролята на спасител, отправяйки ѝ покана за съвместен живот.

Очевидно предоверил се на думите ѝ, той повярвал, че между тях наистина може да се случи нещо повече. Заради проточването във времето обаче, той започнал да се изнервя и изпаднал в депресия. Настроенията му се сменяли през половин час и от широка усмивка се стигало до гробно мълчание, без повод.През последните години брадърът работел в дърводелски цех и доходите му стигали до няколко хиляди на месец. Ограничил и консумацията на алкохол, но понякога прекалявал с приема на забранени субстанции.

През последните близо 8 месеца отново се върнал към високоградусните питиета заради софиянката, която все отказвала да му отиде на гости в Ракитово. Така Светлан отново се пропил на принципа „кило, канче и бурканче“.

Говорил противоречиви неща и отдалеч си личало, че има проблем. В последно време дори най-малките неуспехи го изкарвали извън релси, а покрай всяка житейска драма посягал към чашката. Запознати твърдят, че Гроши отдавна се жалвал, че не му върви в живота и ще приключи сам със самоубийство, както се и случило. Подчертавал, че не му се живее, защото нямал никого около себе си. Заради делба на имоти от 20 години не общувал и с роднините си, пише в. „Уикенд“.

Чувствал се предаден от всички и дори участието му в риалитито и последвалата мимолетна слава не могла да повдигне самочувствието му. Пробвал да открие любовта, но всичко приключвало заради прекаляването с питиетата. Често пъти се докарвал до състояние, в което никой не можел да го познае, нито пък да разбере какво говори. Всички дами бягали, защото нито искали да стават свидетели на грозни сцени, нито пък да носят отговорност заради припадащия от алкохол Гроши.

През последните месеци от живота си бил и без пари, защото каквото изкарал, влагал в алкохол и наркотици. Никой не успял да го вкара в правия път, макар и да не липсвали ентусиасти, които го съветвали да се грижи за здравето си. Последната капка масло в огъня бил фактът, че софиянката изведнъж спряла да му пише. След което брадърът взел фаталното решение.

Previous post Водещата Поли Гергушева от bTV се омъжи
Next post Министър Калин Стоянов: Проверяваме информацията за смъртта на Пепи Еврото