Софи Маринова стяга сватба на езеро, нае цял хотел за родата

Софи Маринова жени сина си Лоренцо със сватба край езерото в Правец, предава „Телеграф“. Звездата нае почти целия луксозен хотел за паметното събитие в последния уикенд на ноември. В момента подписва договори покрай сватбата и иска всичко да бъде изпипано до последния детайл.

През цялото лято Софка е отседнала в луксозен хотел в Слънчев бряг и почти всяка вечер пее по заведенията на Черноморието, а след това й предстои турне с Димитър Рачков и неговото шоу. В последните седмици при нея отиде и цялата рода – майка, баща, братя, сестри и т.н. Както самата певица се шегува, „половината Етрополе се изнесе на Съни бийч“.

Лоренцо и бъдещата снаха Мария бяха настанени в друг хотел, „за да си се радват един на друг“, по думите на звездата. Сега вече Мария се е прибрала в София да се подготвя за сватбата. Има и планирани посещения при зъболекар. А Лоренцо е сменил хотела и е отишъл в този на майка си. Роднините също са се прибрали. Лоренцо скоро също ще се върне в София.

Според появили се информации в мрежата Софка е била отменила сватбата, а проектоснахата се върнала при родителите си. „Няма такова нещо, нямам подобна информация. Всеки ден се чувам и с тримата, няма как да не зная. Подготовката на сватбата тече с пълна сила“, каза Тодореско Неделчев, пиар на Софи Маринова.

Мария и Лоренцо имат идеи да се занимават с бизнес и ги обмислят и подготвят, но засега предпочитат първо да започнат нещата, а после да ги обявяват. „Те самите искат да се занимават с нещо. Те са семейство, утре ще се роди дете и то ще иска да яде. Мама Софи може да реши да спре да пее. Много добре знаят, че трябва да разчитат на себе си“, обясни Тодореско.

Previous post Шокиращи видеозаписи от убийството, което разтърси Гърция
Next post Проф. Рачев: Септември ще е топло и подходящо за море