Снахата на Доган преживя тежка операция на крака

Снахата на Ахмед Доган наскоро е преминала през сложна операция на двата крака. 27-годишната Памела сама сподели за премеждията, но не уточни дали интервенцията се е наложила поради здравословни причини, или е била чисто естетическа. Половинката на Демир Доган вече месец ходи с бинтовани крака, като не се притеснява от превръзките и носи провокативни тоалети, под които те се подават.

Преди месец красавицата бе споделила пред аудиторията си в социалните мрежи, че се намира в частна болница в Бургас и се чувства добре. Тя отдавна е изписана от болничното заведение и в момента заедно със сина на почетния председател на ДПС и двете им деца се подвизават на родното Черноморие, където са се преместили за летния сезон. Близки до Памела издават, че е възможно операцията на краката да е била свързана със стари нейни травми. Тя не за пръв път ляга под ножа, след като през 2020 г. си постави силиконови импланти в бюста в реномирана столична клиника. Малцина знаят, че снахата на Сокола дълги години е била художествена гимнастичка и се е състезавала в грациозния спорт професионално. Възможно е проблемите ѝ с краката да са породени именно от вече приключилата ѝ спортна кариера.

Със сина на Ахмед Доган – Демир, тя заживя на семейни начала преди повече от 5 години. Те станаха родители на първороден син през 2018 г., който носи името Адмир. През пролетта на 2021 г. се сдобиха и с дъщеричка, която кръстиха Ноел. Памела неведнъж е споделяла, че имат планове и за трети наследник и усилено работят по въпроса.

Още докато бе бременна с първото им дете, красавицата се дипломира в Националната спортна академия в специалност „Спортен мениджмънт“. Крушата не пада по-далеч от дървото, защото нейният баща Николай Жейнов е сред най-успешните български футболни мениджъри. За момента обаче снахата на Доган е отдадена на децата си и не работи, макар да се пробва да развие два собствени бизнеса – фирма за парти декорации и бутик за дрехи, които не пожънаха успех. Демир и Памела се взеха официално на 10.10.2020 г. на пищна сватба в София, където си казаха заветното „да“. Синът на сивия кардинал в родната политика и бизнес Ахмед Доган се кротна в обятията на богаташката наследничка, но преди да мине под венчилото, изживя няколко бурни романа с родни старлетки, които така и не успяха да го задържат до себе си.