Силвия Кацарова оплю жестоко мъжа си: Интересуват го само парите

Естрадната звезда Силвия Кацарова разкритикува бившия си съпруг Милчо Кацаров, с когото бяха женени в продължение на повече от 30 години. Композиторът е първата голяма любов на елзетката и баща на единствената ѝ дъщеря Теди, която също е певица. Въпреки че двамата са разведени от дълго време, а Кацарова понастоящем е омъжена за по-младия от нея бизнесмен Любомир Димитров, очевидно между бившите съпрузи напоследък е назряло напрежение.

„Закотвянето във всеки брак е грешка, голяма грешка. Всеки човек на пътя ни е пратен, за да ни поведе по дадения за нас сценарий. Но когато човекът остава в първоначалното си състояние, не мърда… Милчо не е мръднал в развитието си, ама не е мръднал! Толкова е заземен. За него парите са важни, работата. Грам духовност няма! Аз не мога да живея така. Търпяла съм 36 години. С Любо е по-друго. Той е малко по-отворен“, коментира естрадната звезда.

Вероятно следсъпружеските им взаимоотношения са се влошили от разкритието, че Милчо има нова жена до себе си, с която бил по-щастлив, отколкото със Силвия. Макар певицата и композиторът дълги години да изглеждаха като перфектното семейство и в естрадната гилдия открито да им завиждаха за щастливия брак, се оказало, че зад фасадата на идеалния им живот се криели лъжи и изневери. Милчо също имал извънбрачна авантюра и не било съвсем вярно, че Кацарова първа е напуснала семейното гнездо. Разводът им бил тежък, но най-трудно го изживяла дъщеря им Теди.

В момента бившите съпрузи, които в миналото бяха заедно част от популярната група LZ, са свързани и чрез звукозаписното си студио „Силвия Мюзик“, в което са съдружници. През 2011 г. Кацарова се взе с 10 години по-младия от нея милионер Любо на пищна сватбена церемония, а бракът им и до днес е одумван от мнозина. Напук на интригите и възрастовата разлика те продължават да са заедно, а от миналия месец са новодомци в палат за 2 милиона лева в „Бояна“.

Откакто е милионерска съпруга, Силвия се вози в лъскави джипове, носи маркови тоалети и редовно ходи по почивки. С Любо нямат общи наследници, а певицата е в трепетното очакване скоро да стане баба и да посреща внуци в новата къща. Дъщеря ѝ Теди най-после откри любовта в лицето на чужденеца Ян, който е родом от Чехия, но със сигурност нямало да се омъжва за него, защото и тя, както и родителите ѝ, вече има един провален брак.