Сексапилната кулинарка Тоби от MasterChef стана инфлуенсър

28-годишната фризьорка Тоби Димова влезе в Топ 10 на участниците в „Мастършеф“ тази година, но малко не ѝ достигна да се пребори за победата. Въпреки че не успя да се окичи с титлата за най-добър кулинар тя натрупа за отрицателно време над 17 000 последователи в Инстаграм. Възползвайки се от новопридобитата слава, Тоби вече е инфлуенсър и рекламира пред новите си почитатели обзавеждане, мода, козметични продукти и други.

И макар че мнозина смятат за най-секси участничка в този сезон на реалитито миската Лора Асенова, която не се свени да флиртува с шеф Илиан Кустев, истинските ценители отдават предпочитания на бургазлийката Тоби Димова.

„Ти дойде в „Мастършеф“ със заявката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня наистина преоткри себе си“, каза ѝ на раздяла шеф Кустев.

„Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. И въпреки че си тръгвам днес, аз си тръгвам победител, срещайки всички тези прекрасни хора в лицето на участниците и журито! На които всъщност искам да кажа, че животът е едно приключение, което трябва да посрещнете, той е едно обещание, което трябва да спазите. Животът е една игра, която трябва да играете…“, написа тя в Инстаграм профила си.

Тя засвидетелства подкрепата си към бившия боксьор Осман или преводачката от Пловдив Биляна Стамова, като заяви, че един от двамата трябва да спечели шоуто тази година.