Риалити! Николета ще ражда своето второ дете на живо по телевизията

Николета Лозанова, която миналата седмица обяви, че чака бебе от любимия си Ники Михайлов, е подготвила бомбастична изненада. Тя ще роди своето второ дете на живо по телевизията.

Ни Ло и Ники Михайлов, подобно на фамилия Кардашиян, ще станат главни герои в собствено риалити, което ще се излъчва по bTV. Сензационната новина съобщиха хора, близки до „Филтър“, и дори издадоха, че къщата за продукцията вече се строи. Със сигурност подобно риалити, което до този момент не е правено у нас, ще предизвика противоречиви реакции, но Николета въобще не се притеснява от подобни коментари. Тя отдавна е свикнала и е над тези неща. А и няма никакъв проблем да бъде следена от десетки камери по всяко време на денонощието.

Самата Ни Ло вече е участвала в едно риалити, „Къртицата“, и през 2017 се размина с влизане във „ВИП Брадър“. Тогава тя бе прекратила договорните си отношения си с bTV като водеща на „Папараци“, но не бяха минали необходимите месеци от разтрогването на договора, за да може да участва в предаване на конкурентната Нова телевизия. Съществуваше вариант продуцентите на „ВИП Брадър“ да платят неустойката, но те в крайна сметка се отказаха.

Новото риалити обаче със сигурност ще е един от големите удари на bTV. В него се очаква Николета и Ники да разкажат за трудностите, през които са минали, докато стигнат до този толкова чакан момент. Все пак те отдавна искат да имат свой наследник, но все нещо не се получаваше. Говори се, че дори лекарите у нас са ги обезкуражили, като не са им давали надежда за дете. Доколкото ни е известно, специалисти от турска клиника са помогнали бременността да стане факт. Но близки до Николета категорично отрекоха слуха, че е заченала инвитро, както се говори.

Николета Лозанова има една дъщеря от брака си с Валери Божинов. Никол вече е на 11 години и със сигурност очаква с нетърпение да си има братче или сестриче. А и нищо чудно тя самата също да влезе в къщата и да стане част от новото риалити.