Рап дуетът Павел и Венци Венц се разделиха след 10 години кариера

Рап дуото Павел и Венци Венц се разделя след 10 години съвместна работа. Въпреки новото соло начало, двамата обаче си остават близки приятели. Венци Венц вече е провел първият самостоятелен концерт.

„Подготвил съм много нова музика, за да покажа своя собствен нюанс. Ерата на дуета даде своя хляб и сол към слушателите. С Павел изпитваме много топли чувства един към друг, но тръгваме по различни пътища”, сподели певецът. „Бийтълс са се разделила, кои сме ние да не се разделим“, казва още певецът.

Пуска и първото самостоятелно парче, което се казва „Давам“. Важно е да вървим напред и да стигна до хората, музиката ми е инструмент на хората“, съобщи още Венци Венц, цитиран от Телеграф.

Междувременно той откри благотворителен базар за деца в неравностойно положение, като събитието се проведе в столичен клуб. На него присъстваха много известни личности.

„Събрали сме такива неща, че децата ще бъдат като излезли от подиума. Подарихме наистина практични неща, за да се почувстват готини и млади”, сподели в ефира на „Събуди се” рапърът.