Рапърът DRINK с джипа пред Паметника на Съединението: Пак ще рутя монументи

Срещу парична гаранция от по 2 000 лева и временно отнемане на книжките. Това ще е наказанието за двамата шофьори, които се покатериха с джиповете си на паметника на Съединението в центъра на Пловдив. Срещу двамата младежи, които се оказаха на 23 и 25-години прокуратурата образува досъдебно производство. Единият е от тях се оказа скандално известният рапър Никола Дринков – Drink.

„Няма нищо скандално и нищо нарочно търсено в извършеното от нас. Аз съм роден и израсъл в Пловдив. Това е един от символите на града ни.

Решихме да представим паметника именно така – като символ, защото вечер е изключително красив, и да го вкараме в продукцията ни. Паметникът е изключително красив.

Не е търсено нищо скандално. Подходено е изцяло с уважение и с позитивна нагласа. Искахме да представим нещо красиво от нашия град. Нищо повече”, заяви пред Нова телевизия въпросният.

И нагло каза, че и занапред щял да… представя такива места и да „снимаме до тях““

„Просто ще изискваме разрешение за целта. Мога да се извиня само за това, че не съм искал разрешение предварително да качим колите горе. Това е единственото нарушение, което сме извършили. няма да направя подобно нещо без разрешение занапред”, твърди той.

Дринков подчерта, че късния час за снимките е избран, за да не се пречи на гражданите, които пред деня преминават в района. „Готов съм да си понеса последствията – глоба или друго”, посочи той.