Позалязлата певица Магда загуби 20 бона от клип, екипът й се провали

Попфолк звездата Магда загуби 20 хилядарки, след като последният й проект се оказа провален. Красивата изпълнителка сподели новината първо с последователите си.

„За съжаление дуетното ми парче няма да бъде факт. Съжалявам, че ви накарах да чакате толкова“, написа тя в личния си профил в мрежата. Пред вестник „Телеграф“ певицата обясни какви са причините за проваления проект: „Правих достатъчно компромиси в проектите ми през годините, вече не мога да си го позволя. Истината е, че видеото към дуетната песен не отговаря на очакванията ми“.

Изпълнителката работила по дуетното парче от няколко месеца. Става дума за песен с младата изпълнителка Сандра. Парчето било бързо и ритмично и се очаквало да се превърне в хит заради свежите ритми в него. Всичко отдавна било готово, песента била записана, сниман бил и клип.

Всичко изглеждало, че върви по план, но след като Магда видяла готово видеото към песента, била безкомпромисна, че то няма да излезе.

Повечето фенове на звездата в мрежата я подкрепиха за взетото решение и й пожелаха успех в предстоящите нови песни. Изпълнителката побърза да ги зарадва, че вече е в работен процес по нова песен и ще се реваншира на почитателите си с още по-хубаво парче, и то съвсем скоро.