Пламен Пържолата: Цяла Европа вече за мен говори, не мога да спя

Мъжът, платил близо 500 лева за телешки стекове, казва, че е готов да съди ресторантьорите – като отговор на тяхната закана да търсят правата си в съда. Пламен отива на ресторант, за да си поръча не рибай стек, а кюфтета.

След като стана известен с клипа за стековете за 500 лева, Пламен е в родното си село Беломорци. Тук срещу около два лева за бройка хапва кюфтета от местната скара. Остава доволен – сочни са, имат и гъбен сос. Пламен живее и работи в Нидерландия и казва, че винаги се е хранил в хубави заведения. „Винаги обичам да ям сред лукс, на всякакви ресторанти съм бил, но такова нещо не съм срещал – за три пържоли“, споделя мъжът.

След видеото от ресторанта Пламен казва, че е станал известен. И това тежи на него и семейството му. „Всеки иска да се снима с мен, казват ми Пържолата. И малки, и големи деца идват. За десет дни отидохме до Слънчев бряг, за да си починем, но не стана. Всеки един говори за това, навсякъде“, споделя Пламен. Той е учуден и обиден от намеренията на ресторантьорите да го съдят, защото не е имал лоши намерения.

„Не съм направил нищо на заведението – нещо да счупя или да не съм платил сметки, да съм обиждал. Просто ми стана интересно – защо трябваше да плащам тази сметка. Не очаквах такава голяма сума да е. Цяла Европа вече за мен говори, не мога да спя“, казва мъжът пред bTV.

Previous post Фирмите, които имат над 100 души персонал, ще дават заплатите само по банка
Next post Страшен вихър обрули Сливен със 125 км/час