Пенко забрави чантичка с пари върху колата, добра жена му я върна

Мъж загуби чантичката си във Велико Търново. Но за кратко! Пенко отишъл на пазар с жена си. Паркирали колата си до магазините, а мъжът отишъл да помогне на съпругата си с чантите.

В този момент оставя чантичката си, с пари и документи върху колата. Връщайки се установил, че личната му вещ я няма. За негово щастие добри хора веднага я прибрали, за да не бъде открадната, пише glasnews.bg.

„На 22.08. паркирам колата на паркинга на ЦБА. Ще пазаруваме зеленчуци. Съпругата купува домати. За да не ѝ тежи отивам да ги занеса в колата. Оставям си чантичката с пари и документи на покрива на колата. Връщам се на пазара и се сещам, че съм си забравил чантичката. Връщам се до колата, няма я.

Секунди след това идва една жена и казва, че е предала чантичката на портала. В същия момент идва и служителят, отиваме на портала и си получавам чантичката, всичко е в нея.

Благодаря на тези добри хора, на жената и служителя. В последния момент виждам номера на колата на жената ВТ 24-79. Не забелязах обаче последните букви.

Да са живи и здрави такива добри хора! Има надежда за нашето общество!,“ написа Penko Siderov. „Има все още и хора ЧОВЕЦИ, заради които сме длъжни да продължим да живеем,“ коментира жител на града.

Previous post Софиянски за сватя си: Божков не е виновен, изведнъж се натрупаха 19 дела
Next post Собственик на фитнес сънува пророчески сън и запретна ръкави да строи храм