Ожалила се! Анита Мейзер се превърнала в секс мишена, преследват я

Сексбомбата Анита Мейзер се ожали в мрежата, от обожатели, които не спират да й пишат. Тя пусна доста дълъг пост, в който открито обяснява, че е станала секс мишена на много мъже.

Оказа се, че Анита не спира да получава лични съобщения във Фейсбук и Инстаграм от мъже, които имат сексуални намерения към нея. Тя иска да това да се случва явно на стената й, да не се крият и да се излагат пред всички.

„Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и ако ви блокирам да знаете защо ще го направя. Ще блокирам също така и пасивни “приятели”, за да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето ежедневие и живот „, гневи се едрогърдата брюнетка.

„Не търся интимна връзка, а и дори да се появи някога такава, не по този начин. Моля, не ми пишете на лични нищо, което не е лично, тайна или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук“, допълва още Анита, която по всичко личи, че не е готова за нова връзка.

Припомняме, че Анита Мейзер беше обвинена за непредумишлено убийство на интимния си партньор Николай. По време на секс двамата прекрачили границата и използвали свински опашки, а той се задушава и умира. Тя излежа твърде кратка присъда и след освобождаването си отпраши за Америка, където се е позиционирала и няма намерение да се връща в България.