Общинарка от Видин се разходи по гол задник и в плашещ вид по улиците на града

Невиждан скандал избухна тези дни във Видин, съобщава BulNews. Рано сутринта в събота по улиците на града се разходи общинската служителка Наталия Спасова, която е близка до кмета Цветан Ценков.

Русокосата сътрудничка на председателя на общинския съвет Генади Велков била облечена само с прозрачна блузка. Тя стъпвала неуверено по плочките с босите си крака, като отвреме навреме използвала и стените за свой верен помощник. Цялата била омазана с неизвестна кафява мръсотия, която правила гледката още по-озадачаваща.

Ранобудни видинчани не вярвали на очите си, когато видели жената да се разхожда по улиците в подобен вид. По-съобразителните успели да направят няколко исторически снимки на неадекватната общинска служителка.

По неофициална информация, Наталия Спасова, освен на 8 часа в Общинския съвет, е работила и на други две места по четири часа, едновременно, редовна смяна. Едно от допълнителните ѝ работни места е бил Ансабъл „Дунав“.

Скандалът е огромен, тъй като кметът Цветан Ценков имаше планове да я постави есента в своята листа с кандидати за общински съветници, така че тази жена изобщо не е случайна. На този етап няма информация с какви бесове се е борила в петък срещу събота, за да остане без дрехи и в окаяно състояние.

Още вчера компрометираната приятелка на кметът Ценков е подала предизвестие за напускане на общината. Веднага след това тя е излязла в отпуск и изчезнала от крайдунавския град. Говори се, че вече се е скрила в София, което означава, че скоро може би ще се появят вълнуващи кадри с нея и от столицата.