Ники Михайлов призова: Тате, иди си! Щом не те искат – здраве да е!

Боби Михайлов се е заинатил на поста си и отказва да се оттегли като президент на БФС, въпреки че вече дори уличните кучета му искат оставката. Самозабравилият се бивш футболист се е вкопал в кокала и не ще и да чуе да си ходи, нищо че вече е получил червен картон от всичките си покровители – и в бизнеса, и в политиката, и в прокуратурата. Въпрос на дни е срещу него да бъдат повдигнати сериозни обвинения за мащабни злоупотреби.

Да убеди баща си да подаде оставка се е пробвал и сина на Боби – Ники Михайлов. Малката Перука още вчера е говорил с татко си и го е призовал да напусне поста, тъй като ситуацията излиза от контрол. „Иди си, недей да се инатиш. Постигна много, време е да си ходиш – щом не те искат, здраве да е. Животът продължава“, казал Ники.

Боби обаче бил истински разярен и дори обвинил сина си, че е страхливец който го предава. „Кой те подучи да ми даваш такива съвети? И теб ли те купиха?“, крещял като обезумял стария Перукан. В интерес на истината, Ники Михайлов наистина е бил посъветван от довчерашните покровители на Боби да се опита да убеди впиянчения си пастрок да си тръгне с мир.

Според източници на Lupa.bg, Боби се налива с по над литър уиски „Роял Салют“ всеки ден от няколко седмици насам и е напълно неадекватен. Близките му са притеснени да не направи сърдечна криза от комбинацията силен стрес + алкохол. Боби обаче не ще и да чуе за оставка. В първото си изявление за медиите, направено в петък вечер, той заяви, че няма никакво намерение да си ходи.

„Ясно е, че Боби Михайлов е пътник. Няма как да остане председател на БФС, вече просто е невъзможно. За негово добро е да си отиде сам, за да не стане доброзорно, както се случи с Иван Гешев преди няколко месеца, който също се бе запънал на поста си“, коментира спортно-политически наблюдател.