На 47 г. Кали е отново готова за четвърто бебе

Поп фолк певицата Кали определено не страда от излишни скрупули и не се интересува от хорското мнение. 47-годишната певица сподели, че е във връзка от 5 години с млад, красив и богат мъж.

„Има един много специален човек в живота ми, единствено бих искала да има по-малка възрастова разлика с него, защото аз съм по-големичка. С 14 години по-млад е от мен, което доказва теорията ми „или се раждаш мъж, или никога не ставаш такъв“, а той е точно такъв,“ сподели Кали пред радио „Веселина“.

„Аз съм много щастлива и спокойна с него, мисля че няма нужда да показвам колко е красив, колко е умен и успял в социалните мрежи. Със сигурност не е с мен, защото аз осигурявам финансов комфорт на семейството ми, а защото той го прави. Голяма късметлийка съм – хем съм по-дърта, хем ме гледат. Може би и това е причината да изглеждам така добре“, каза още певицата.

Тя разкри още, че е готова за четвърто дете от четвъртия си мъж. „Винаги съм била упреквана за това, че имам три деца от трима различни мъже, затова ще родя четвърто от четвърти, за да съм различна.“ Певицата има трима сина от трима различни мъже. Средният ѝ син вече не живеел с нея. След като навършил 14 години, се преместил при баща си в чужбина. Кали сподели още, че е в добри отношения с всичките си мъже и не е ограничавала децата да имат връзка с тях.